Michael Jackson gyereke játék

Michael Jackson gyerekeLeírás: Emlékszel a hírhedt jelenetre ami Jacko kilógatta kisbabáját az ablakon? Nos itt a te feladatod, hogy megmentsed a babákat.
Kategória: Akció játék
Ennyien játszották: 49137
Értékelés:
Kövess minket a Facebook-on:

Vélemények a játékról:

vivucika
Szerintem nagyon nagy hülyeség!!Nem kéne ennyi megalázó játékot kitalálni Michael Jacksonról!!:@
sebestyén edina
szerintem michale nem volt ilyen nem tudom kivot az aki ezt találta ki szegényről én nagyon szeretem
Szandi
Tessék Jackson meghalt...:( Remélem furdalja a lelkiismerét aki ezt a .... csinálta!
lola
szörnyű, pedig michael jackson lehet hogy ilyet tett de akkor is ez egy hülye játék!!!!
Orsi
Bolondog akik szegyenitik szegenyt,volt eleg baja. Nem kene enynyi hulyeseget csinalni rola. Mind1 a hirneve akkor sem lesz kisebb. Csak azert csinalta, hogy ne legyen annyi rajongoja!
kevin.
szerintem erre a játékra michael jackson,is haragudna.aki kitalálta az egy hűlye!
Joca
Szerintem aki ezt kitalalta az nem volt kulturalt! Szerintetek normalis az aki ilyeneket kitalal?
Judit
Hát ez...szegény Jackó!!
Tíria
Nem teczik ez a játék szegény Jackó!!
Viki
az nem volt normális aki ezt kitalálta! michael csak meg akarta mutatni az embereknek az új gyerekét szándékában se volt ledobni a gyereket az ablakból.
Barbi
ha a játék kitalálója csak fele annyira lenne olyan tehetséges,mint Jackson,nem itt tartani.finoman fogalmazok:tiszta szégyen az illető!
talald ki
Ki volt az az ökör aki ezt feltette? Hát az igazán szégyelhetné magát...még ilyen... emberek is vannak akik azzal töltik az idejüket hogy ilyen ocsmányságot csinálják Jackson-ról, pedig azon nem gondolkoznak el hogy még jackson lábáig sem érnek fel. Jackson sose dobná ki a gyerekét...ő nem olyan, ő csak megakarta mutatni az embereknek...szánalmas az aki ezt csinálta, de sajnos vannak még ilyen emberek akik képesek ilyet csinálni... I LOYE YOU JACKSON
Timi
Szegény MIKE ezt nem érdemli meg !!! :S:S ő soha nem csinálna ilyet .. azt mondta "inkább vágják le minkát kezét mindt hogy ilyet csináljon 1 gyerekkel" :(:(
Vivi
szerintem Jackó nem érdemelte ki azt hogy ilyen hülyeségekkel gúnyolják. Nagyobb ember volt Jackó mint az a hülye ember aki kitalálta ezt a baromságot:!!!!!!:)
v ala ki
háth ez 1 nagy barom játék.
írta:robi
hát aki kitalálta a játékok az kemény
rituci
Hogy lehetnek ilyen hülye emberek??????????????
ildiko
michael jacksonnak nem volt igazi csereke
imi
én szeretem jackot béby
Ancsa
Sztem mindenkinek igaza wan nem kéne szégyeeniteni öt mert sokkal tehetségesebb wolt mint aki ezt a játékot kitalálta sztem bujjon el nagyon méjjen:S
vivi12
Ez nagy sz.r ! Elegem van a sokakból akik csak megalázni tudják ! I LOVE YOU MICHAEL
Dia
nagyon szerettem michael jackksont és aki ezt a hülye játékot kialálta az elég nagy barom!az embereknél mostanában elmegy a kép!!!
markovics benjamin
szegény jackson meg halt ezek a dankoros emberek öcsém én imátam a jacksont és még mindig én szeretem öt ö vot a popo kirája
markovics benjamin
szegény jacksonnak én nagyon szeretem öt istenkém és meghalt csorika
Renata
Nagy hulyek akik ezeket a jatekokat kitalaljak!! barcsak oket kene ugy kidobni az ablakon:)) talan jobban jarnanak;) a kezetek es a labotok es mindenetek rothagyon le ha emg 1x ilyen megalazo jatekokat talaltok ki!!!ez csakis azonak ment akik az ilyen hulye jatekokat talaljak ki;) Eleg baja volt michaelnek ahoz h ilyeneket talaljatok ki!!!Hulyek vagytok!!!
mónika
Ez szerintem egy rendkívül nagy sértés számára!!!!
Borbély Gábor
Hát szégyelje magát, aki ilyen játékot talál ki.... kérem töröljék le az oldalról, Jackson emlékére!! Sértő ilyet feltenni.
Timi
Pff..ez de szar-.-" a ki csinálta a játékot az elsülyedhet szégyenébe!!
laura
bunkóság ez már az nagyon nagy bunkó aki ki találta
...én
Ja...tök rossz ez a játék! Szegény MIchael ha még élne és látná........szegény! Én nagyon szerettem őt!
michael jackson
ennek a hirnek csodalni fogjatok en meg elek de senki nem tudta es ezzel a jatekal azt bizonyitom hogy teleg ki dobtam a gyerekemet
brigitta
en nagyon szeretem michael jacksont szerelmes vagyok bele imadom szeretem odavagyok erte szerelmem megvagyok bolondulva erte meg s.xelni is fogok vele
dézi
TANULJ MEG ÍRNI ILDIKÓ
BuddyStern
Ez kurva jó:D Ez a rohadék tényleg ilyen, hálásak lehetünk azoknak kik eltették láb alól e szörnyet.
mirtill
hajrá teccik
viki
azt hittem hogy mindenki szeretik a világ sztárt? aki ezt találta ki az egy bunko!
valaki
nem kár jaksonért.lol
kata
ez nagy sz.r szerintem inkább hülye ez játék
alex
csúnya játék nézni sem bírom
anett
én már láttam őt 3 évesen és azt sem néztem ki belőle h pedó de azt sem h ilyet tenne.Akinek van mj könyve az talál erre is magyarázatot. Amúgy egy barom aki felrakta.amúgy megtehette volna h kidob a repcsi ablakán de nemtette sőt a cuccainknak is kerített hejet a párnámat meg a kezében fogta.azóta is azzal alszok.
kiss kaludia
ffu de szégyen ez a játék te legszivesebben szembeköpném azt aki ezt kitalálta!!
Ency
sztem nem kéne ennyire megalázni Jackot!!!
tom
ez egy gusztustalan játék!elég beteg ember lehet aki ezt kitalálta!!szégyelje magát!!!!!!!!!!!!!!
barbi
én azt csinálnám h aki kitalálta ezt a játékot én azt az illetőt dobnám ki az erkélyről.hogy lehet szerencsétlenről ilyen megalázó játékot kitalálni.szegény ha meg tudná kifordulna a sírjából.nekem ez a véleményem mert én nagyon szeretem jackot!!!!!!!
sziszi
jó játék szerintem
márk
hülye aki kitalálta
valaki
ilyet csinálni még viccnek is rossz nagyon szar ez a játék mé nem tudnak egy normális játékot csinálni???áááá
mj
király
bea
Ő erősen tartotta Blanket-et SOHA NEM BÁNTANA SENKIT nemhogy a gyermekét!Még azoknak is megbocsájtott akik bántották!Ennyi...
Babóóó
Hogy lehet valaki ijen binkó amikor már meghal meg amúgy is mért kell csesztetni szegényt szerintem nem ártot annak az illetőnek aki fel tete ... Biztos csak féltékeny .... nah mind1
gyekszon
jó játék szerintem
martin
baromság,jackson mindig csak segített a gyerekeken.Síkhülye az aki ezt felrakta ,barom,segfej,szarfej aki ezt fel rakta.mondjátok meg neki nyugodtan!!
kiki
hát ez undoritó lehet hogy michal jakson nem volt mindig százas de azért egy gyereket soha nem bántott volna emlékezzetek a vesebeteg magyar kisfiúra ő jaksoonnak köszönheti az életét
Xy
Szerintem ez hülyeség!!!! Ráadásul nagyon megalázó Jackson számára mert ő soha nem lenne képes ilyesmire! Szerette a gyerekeit még akkor is ha nem az övé. Én is imádom Michael Jacksont és a zenéje örökké élni fog!! Ez egy buta játék
Jackson5
BuddyStern! Te vagy a rohadék! ...........! Inkább nem folytatom!
jeni
fogalmam sincs ki az a marha aki ezt a játékot ki találta.
bia jackson
egy gyereket soha nem bántott volna meg mer nem utál ja agy
Tsabee
Aki ezt kitalálta az esküszöm nem volt ott amikor az észt osztották.
Fórizs Alexszandra
nagyon szeretem jackson de nincs is sok játék rólaa pusz jackson mié haltámeg:(
pampi
Nem nagyon rajongok Michael Jacksonért. Illetve az, hogy szeretjük-e vagy sem, nem lehet eldönteni. Ugyanis személyesen egyikünk se találkozott vele, nem élte vele az életét. Mindenesetre én nem vagyok nagy "fan", de ez a játék már szégyen. Ha valaki ennyire nem szereti, kultúráltan is ki lehet fejezni. Viszont azt is elkell fogadnotok, hogy nem csak fanok élnek a világban!
Andi
Nagy hülye aki ezt a játékot találta ki!!!!!!!!!!!!!!Jacko sose dobta volna ki a gyerekét sehonnan!Bárcsak azokat dobnák ki akik ilyeneket találnak ki Jackoról!!!!!!!!!!!!!!Hülyék vagytok akik ezt találtátok ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tetszik!!!!!!!!!
Réka
ez tök hülye ez a játék és MICHAEL JACKSON NEM TETT AZ ÉLETBEN SEMMIT ÉS Ő GYEREK SZERETÖ VoLT
ani
hát ez a játék nagyon ...!!! én szerettem michael jacksont és remélem furdalja a lelkiismeret azt az embert aki ezt csinálta!!! ... neki!
olivia
én eggyet értek a vivucikával!!
Kitti
szentem ez nagy hülyeség Michael Jackson soha sem tett volna ilyet nagy hülyeség az egész!!!!!!!!!!!!
viktória
nagy hülyeség ez.michael jackson nem tett volna ilyet főleg nem a gyerekeivel.szerettem michael jacksont és szerette a gyerekeket aki ezt tette nagyon buta volt.michael jackson ha ezt látná nagyon szomorú lenne.michael miért kellett meghalnod
NIKOLÁSZ
Szerintem nagyon morbid!Aki ezt kitalálta és feltette a netre az nem normális!Nagy hülyeség volt kilógatni a gyereket,de ez a játék mégiscsak túlzás.Nem kéne ilyen baromságokat csinálni!SZAR EZ A JÁTÉK!
niki
Szerintem baromság!I LOVE YOU JACKO!
Bogika<3
Nem kéne ennyire kigúnyolni szegényt!!!
petra
nagyon nagy hülyeség ez a játék michael soha nem teneiet én egyszer találkoztam vele és nagyon jó embernek ismerem de azér meg fogom ölni aki ezt a játékot csinálta ez a játék nagy hüjeség azt tudom hogy michael nem tene iet. amugy meg nyugogyon békébe michael jaclson nagyon szeretem pux neki soket pux pux pux pux
llés Dóra
SZERELMES VAGYOK BELÉ!!!!!!
roland
ne gunyol játok mán jackson evel a játékal
Betti
Én is szerelmes vagyok Michaelbe
Betti
Imádom Michaelt,soha nem lógatta ki akisbabáját, csak már nem tudtak mit kitalálni róla!Csodálatos apa volt és még mindig az!
Barbi
Hát ez szerintem nagyon tróger!Szegény Michael ha ezt tudná milyen hülye megalázó játékokat találnak ki róla,megfordulna a sírjában!Nyugodjon békében,hiszen ő szerette a gyerekeket!
kinga
ez szánalom...csak ennyit tudok mondani..hát ezzel magatokat minősítitek,szarok vagytok.de sajnállak ám miatta:(
jakob
szerintem k...a jó, én nevettem rajta:D
Tinaa
Ez az ember csak a rajongojainak szerete volna meg mutatni a gyermeket,es valaki azt hite hogy ki szeretne dobni az ablakon -.-!!!! Es azert takarta be a fejet hogy nehogy meg ijedjen a kis gyerek es nehogy sirjon,de aki roszat akart majknak az mindig kiforgata amit csinalt!!! Nekem ez a velemenyem !!! :)
Izabella
Hát ez a játék minden,csak nem élvezetes!Mikor megláttam,egyből elkapott a méreg!Hogy lehet ilyet csinálni???Michael ezt nem érdemelné meg,az biztos!
Tyson
MÉ,JACKO???BUNKÓ AKI JACKOZIK!!!!!!!!!
Petra
Szerintem nagyon nagyon szemtelenek hogy ilyen játékokat találnak ki róla! Amúgy is ő csak kilógatta azt a gyereket, nem dobta ki!!!!! És ő csak egyszer tette nem százszor!!!! Mindig Veled Soha Nélküled!!♥♥♥♥♥♥ I Love You Michael Jekson!!!♥♥♥♥♥♥♥
rocky
én szeretem JACKO zenéjét még most a halála után is még egy ilyen sokoldalú művész nem születik az bisztos.A játékról meg az a véleményem ,h nem gyerekeknek való. Elszégyelhetné a pofáját aki ezt a játékot készítette. S2S2S2
*Panini*
szerintem ez egy nagy baromság
bruno mars fan
igazad van rocky ..En szeretem MICHAEL JACKSON zenéjét♥♥♥♥♥♥♥
Zsanett
Jó játék csak egy kicsit durva
Pixie
Hát szerintem meg qrva jó játék, 1Xrű, de szórakoztató, akineke nem tetszik, az ne játszon vele ennyi! x'D Én imádom, csókoltatom a ki9találot, áááhháéháháhhááá ..XD
PR
SZERINTEM IRTO NAGY HULYESEG! NEM KENE IGY MEGSZEGYENITENI
kármen
szerintem nagyon jó michale jackson ez a játék nem annyira tetszet de olyan kár hogy meghalt de ugy is talizunk majd vele egyszer
M
Nagyon nagy rajongója vagyok jacksonnak de ez felháborító! Miért csinálták ezt a játékot?
ironia
jajj de sok az "értelmes" ember itt...
Michael <3 <3
Ez a játék borzalmas!Undorító!Hogy lehet ilyet kitalálni?!Michael soha nem dobta volna le a gyerekét!Aki kitalálta ezt a sz*r játékot,az nem normális!!Ez hatalmas hülyeség!!!Miért kell ennyit bántani??Imádom Michaelt és ez a játék fölháborító!I Love You Michael Jackson<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
toth vanessza
nagyon vagány ez a játék játszatokti is vele
bea
nagyon jo ez a játék

Ha szeretnél értesítést amikor új játékot teszünk fel akkor itt feliratkozhatsz:


A jatekcsarnok.hu, a jatekok.pro és a jatekuniverzum.hu oldalakon megjelenő új játékokról értesítünk. Az értesítőről bármikor leiratkozhatsz.

Tetszett ez a játék? Vagy nem? Írd meg a véleményed!

Neved:
Véleményed: