A tökéletesen gamer szoba kialakítása

A gamer szoba az a tér, ahol játszunk. Ez a helyiség nagyban befolyásolja a koncentrációt és általában a játékban nyújtott teljesítményt. A tökéletes szoba megtalálása mellett fontos, hogy mindig magunk mögött hagyjuk azokat az elemeket, amik elvonhatják a figyelmünket a játéktól.

Miközben egy lakásban nem biztos, hogy marad szabad szoba, addig a házakban könnyebb megtalálni a megfelelő teret. Egy előregyártott háznál biztosan lesz egy olyan rész, ahol letisztult és minimalista kuckót tudunk kialakítani, ami erősíti a koncentrációt.

A szoba kialakítása

Kezdetnek keressünk egy közepes méretű, se nem túl nagy, se nem túl kicsi szobát, ahol egy játékasztal, néhány képernyő és egy jó szék tökéletesen elfér. Ha ez a hálószobától különálló helyiség lehet, annál jobb. Így nem fogjuk minden időnket ugyanabban a térben tölteni, és a hely, ahol alszunk, nem töltődik fel az általunk használt eszközök energiájával.

Fontos, hogy a szoba jó fényviszonyokkal rendelkezzen, mind természetes, mind mesterséges fénnyel, és kiválóan szellőzzön, valamint tiszta és nedvességtől mentes legyen. Ez nem csak a saját, hanem a felszerelésünk biztonsága érdekében is fontos. Ha van egy jól szellőző szobánk, az tökéletes, de még így sem árt egy mesterséges szellőztető rendszer arra az esetre, ha az időjárás nem engedi, hogy nyitva tartsuk az ablakokat. A készülékeinknek lélegezniük kell, és nekünk is.

Az elektromos felkészültség

Egy másik dolog, amire figyelni kell, hogy van-e elég konnektor, mivel a gond nélküli játékhoz nagyon sokra lesz szükség. Minden bizonnyal kelleni fog néhány hosszabbító is, ezeket érdemes a falhoz igazítani, hogy ne legyenek laza vezetékek, amelyek nemcsak csúnyán néznek ki, de porosak lesznek és összegabalyodnak.

Ne feledkezzünk arról, hogy ennek a szobának nagy értéke lesz. Drága eszközöket fogunk felhalmozni benne, így biztosan nem akarjuk, hogy tönkre menjenek. A legjobb, ha van egy szabályozó, amely megvédi az összes eszközt a feszültségváltozásoktól. Emellett Wifi nélkül a játszószobánk katasztrófa lesz, tehát győződjünk meg róla, hogy a kapcsolat gond nélkül elér, és ha szükséges, telepítsünk jelerősítőt.

Az esztétika

Itt az ideje, hogy döntsünk a falak színéről, függönyökről vagy például arról, hogy szeretnénk-e tükröt elhelyezni, mivel ez sokkal tágasabbá teheti a helyiséget. Egy szoba kifestése nem kerül sokba, és akár magunk is megtehetjük. A legjobb, ha a semleges stílust választjuk, mivel ezt minden trendhez passzolni fog, és utána nem kell korrigálni.

Ha a szoba elég nagy, a játékasztal mögötti helyet kihasználhatjuk egy kanapé vagy néhány puff elhelyezésére, így egyedül is lazulhatunk, és a barátainkat is meghívhatjuk. Használjuk ugyanazokat a színeket a kanapéhoz, a bútorokhoz, hogy a szoba kiegyensúlyozott legyen. A világos színű kanapék és bútorok, például a fehér, tökéletesen megfelelnek a minimalista és letisztult kialakításhoz. Végül, de nem utolsó sorban jöhetnek a LED lámpák, amik extra színvilágot csempésznek a szobába, és amit könnyen váltogathatunk majd.

Megosztás

Ha tovább olvasnál, kattints:

A tökéletesen gamer szoba kialakítása

2022. október 17.|

A gamer szoba az a tér, ahol játszunk. Ez a helyiség nagyban befolyásolja a koncentrációt és általában a játékban nyújtott teljesítményt. A tökéletes szoba megtalálása mellett fontos, hogy mindig magunk mögött hagyjuk azokat az elemeket,

Filmek, amiket a járványhelyzet kellős közepén forgattak

2022. augusztus 6.|

A COVID-19 számos iparág, köztük a filmipar életét is megnehezítette. A hollywoodi gépezetnek 2020 márciusában a vírus megjelenésével le kellett állnia, ami nem csak a maszkok és kézfertőtlenítők megjelenését okozta, hanem a filmek bemutatási időpontjának

A finom sárgabarack

2022. július 4.|

Sárgabarack, kajszibarack, finom barack. Ettél már belőle? Akkor biztosan tudod, hogy nagyon finom és nehéz neki ellenállni.