Farmos játékok mobiltelefonra

A farmos játékok pár éve robbantak be a világhálóra, és nagyon úgy tűnik, hogy népszerűségük egyre csak nő. Hogy mi lehet ennek az oka? A játék öröme, egyfajta nosztalgikus érzés a farmok iránt, a virtuális világ térnyerése. És a sikerélmények nyújtotta jókedv. Egy virtuális farmon sok minden történhet.

A gazdának, jelen esetben a játékosnak pedig mindenre oda kell figyelnie.

Mitől jó egy játék?

Ma már mobilon játszunk a legtöbbet, ezt pedig figyelembe veszik a játék készítői is. A mobilos farmok tehát hódítanak. Kihívásokkal, jutalmakkal, nem várt fordulatokkal, csakúgy, mint a való életben.

A játékok között vannak egyszerűbbek és bonyolultak is, előbbiekkel a kisebbek is boldogulnak, a komplexebb játékok pedig igencsak megtornáztatják az agyunkat. Hogy melyek ma a legjobb ingyenes mobilos játékok?

FarmVille 2: Country Escape

A farmos játékok úttörője, a Facebook egyik nagyágyúja ma már ott nem, viszont mobilon elérhető játék. A FarmVille volt az alap, a kiindulópont. Egy olyan stratégiai játék, ahol a bejelentkezett játékosok gondozhatják a farmjukat, növényeket termesztenek, haszonállatokat tartanak. A mobilos verzió, már több mint ötvenmilliós letöltésnél jár. Kibillent a hétköznapokból és egy olyan világba repít, ahol kicsit ki tudunk kapcsolódni. Könnyen kezelhető, logikus, felhasználóbarát felépítésű és kiváló grafikájú.

Hay Day

Pihentető, mégis izgalmas játékot kapunk, ahol a felhasználók szomszédságokba tömörülnek és segíthetik egymást a mindennapokban. A Hay Day több mint százmillió letöltésnél jár már, az egyik legtöbb játékost magával ragadó mobilos játék. Egy igazán komplex játék, ami nem csak a növénytermesztésről és állattenyésztésről szól.

Farming Simulator

Bizonyos verziói fizetősek, de van ingyenes farmszimulátor is. A népszerűségét egyrészt annak köszönheti, hogy ez a leginkább valósághű játék. Egy kis földdarabbal kezdődik a sztori, ehhez szükséges egy okos, ügyes gazdálkodó, aki aztán szép lassan annyi pénzt keres, hogy bővítheti gazdaságát. Traktorok segítségével építheti mezőgazdasági iparágát.

Let’s Farm

Tízmilliónál is többen játszanak a Let’s Farm családi játékkal. Több mint száz országban elérhető játék, amit kedves, cuki grafikája tesz olyan népszerűvé minden korosztály számára. Egy igazi farmvilágot nyújt a felhasználóknak. Veteményezhetünk, főzhetünk, etethetjük állatainkat. Más felhasználókkal kapcsolatba lépve pedig kereskedhetünk, kihívásoknak tehetünk eleget és még csinosíthatjuk is saját farmunkat.

Big Farm

Tízmilliónál több felhasználó esett már szerelembe a Big Farm: Mobile Harvest játékkal. Az online játék igazi közösségépítő élmény, játszhatunk családtagjainkkal, barátainkkal vagy más gazdákkal. A cél itt is az, hogy a játékos felépítse saját álomfarmját. Gyümölcsfákkal, zöldségessel, terménnyel. És persze itt vannak még az állatok is, a tehenek, kecskék, csirkék, lovak és malacok. Ha túltermelünk, eladhatjuk, ha nincs valamiből elég, vásárolhatunk. Itt is működik tehát a kereskedelem, és nem csak ez. Ha ügyesek vagyunk, farmunkat szépíthetjük, bővíthetjük is.

Megosztás

Ha tovább olvasnál, kattints:

Házépítő játékok

2021. november 19.|

Az építőipari műfa, a videojátékok egyik szórakoztató ága, amely soha nem megy ki a divatból. Összeállítottunk egy listát a legjobb házépítő játékokról, amelyek közül néhány a tervezésre és az építészetre összpontosít, mások pedig a várostervezéshez

Csodabogarak – Az elveszett hangyák völgye

2021. november 2.|

2008-ban jelent meg az életünkben Thomas Szabo és Héléne Giraud közös animációs sorozata Csodabogarak címmel. Ez a sorozat három perces részekből állt és szó szerint az összes gyerek figyelmét lekötötte.

Farmos játékok mobiltelefonra

2021. október 15.|

A farmos játékok pár éve robbantak be a világhálóra, és nagyon úgy tűnik, hogy népszerűségük egyre csak nő. Hogy mi lehet ennek az oka? A játék öröme, egyfajta nosztalgikus érzés a farmok iránt, a virtuális