Filmek, amiket a járványhelyzet kellős közepén forgattak

A COVID-19 számos iparág, köztük a filmipar életét is megnehezítette. A hollywoodi gépezetnek 2020 márciusában a vírus megjelenésével le kellett állnia, ami nem csak a maszkok és kézfertőtlenítők megjelenését okozta, hanem a filmek bemutatási időpontjának a késését. Ettől függetlenül hatalmas filmek készültek el a rengeteg egészségügyi intézkedés ellenére is.

Mission Impossible 7

Kevés hollywoodi produkciónak volt annyi problémája az elmúlt hónapokban, mint a Mission Impossible 7-nek, amely a 2020 tavaszán kitört járvány miatt kénytelen volt leállítani a forgatást, és újra le kellett állítani, amikor a munka folytatása után a stáb tagjai között fertőzéseket mutattak ki. Tom Cruise pedig egyáltalán nem volt boldog, még egy felvétel is kikerült, ahol egy monumentális szidást intéz a kollégáihoz, amiért nem tartották be annyira a biztonsági intézkedéseket. Jövőre talán megnézhetjük.

Avatar 2

Több mint egy évtizeddel azután, hogy az Avatar minden idők legnagyobb kasszasikerévé vált, úgy tűnik, hogy a folytatás, amelyet ismét James Cameron rendezett, lassan napvilágot lát. Azt nem tudjuk, hogy ennyi várakozás után mit tartogat a produkció, de az eddig megjelent információk alapján nem lehet okunk panaszra: nagyszerű látványvilág, a Pandora bolygó díszletei és egy kalandos történet vár ránk, amihez új szereplők és új konfliktusok is csatlakoznak. A film forgatása 2020 májusában kezdődött, a világjárvány kellős közepén, így a csapatnak két hétre el kellett vonulnia, mielőtt folytatni tudták volna a munkát, amelyet azóta már befejeztek. Az eredmények még így is több mint egy év múlva születtek meg, de decemberben talán megnézhetjük.

Jurassic World: Dominion

A Jurassic Park sorozat hatodik része, még anno bejelentette, hogy a három eredeti sztár visszatér. Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum csatlakozik a Chris Pratt és Bryce Dallas Howard által vezetett modern szereplőgárdához az új dinoszaurusz-kalandban, amelyet 2020 márciusában a COVID-19 miatt le kellett állítani. A teljes legénységet egy szállodában kellett elhelyezni, és csak július 6-án kezdhették újra a munkát. Ettől függetlenül nagyon izgalmas rész elé nézünk, úgyhogy érdemes felkészülni rá.

Ne nézz fel

Adam McKay rendezésében, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio főszereplésével a film két csillagászt követ, akik felfedezik, hogy egy aszteroida úton van a Föld elpusztítása felé, ezért úgy döntenek, hogy nagy médiaturnéra indulnak, hogy figyelmeztessék az emberiséget, ami delíriumos helyzetekkel és kínos interjúkkal jár. A színészeket látni lehetett a járványhelyzet alatt, miközben Bostonban forgattak. Azóta már meg is néztük az érdekes és kissé ironikus filmet, ami mindenkiből kiváltott valamilyen érzelmet. Egy biztos, az emberek vagy imádják, vagy szeretik, de egyszer muszáj megnéznie mindenkinek.

Ahogy láttuk, még a vírus sem tudta leállítani a profik munkáját, bár a bemutatók csúsztak kicsit. Reméljük, hogy innentől kezdve nem kell további leállásokkal számolnunk.

Szponzoráció: virusmaszk.hu

Megosztás

Ha tovább olvasnál, kattints:

A tökéletesen gamer szoba kialakítása

2022. október 17.|

A gamer szoba az a tér, ahol játszunk. Ez a helyiség nagyban befolyásolja a koncentrációt és általában a játékban nyújtott teljesítményt. A tökéletes szoba megtalálása mellett fontos, hogy mindig magunk mögött hagyjuk azokat az elemeket,

Filmek, amiket a járványhelyzet kellős közepén forgattak

2022. augusztus 6.|

A COVID-19 számos iparág, köztük a filmipar életét is megnehezítette. A hollywoodi gépezetnek 2020 márciusában a vírus megjelenésével le kellett állnia, ami nem csak a maszkok és kézfertőtlenítők megjelenését okozta, hanem a filmek bemutatási időpontjának

A finom sárgabarack

2022. július 4.|

Sárgabarack, kajszibarack, finom barack. Ettél már belőle? Akkor biztosan tudod, hogy nagyon finom és nehéz neki ellenállni.