Házépítő játékok

Az építőipari műfa, a videojátékok egyik szórakoztató ága, amely soha nem megy ki a divatból. Összeállítottunk egy listát a legjobb házépítő játékokról, amelyek közül néhány a tervezésre és az építészetre összpontosít, mások pedig a várostervezéshez állnak közelebb.

House Flipper – PC

Kezdjük az átalakítással kapcsolatos játékkal. A House Flipperben az lesz a feladatod, hogy a lebomlás szélén álló házakat felújítsd. Miután felújítottad és átépítetted a házat, eladhatod azt, és más típusú ingatlanok vásárlásába kezdhetsz.

Így működik a dolog: az irodában vagy, egy ügyfél felhív, így festéssel, átalakítással, vízvezeték-szereléssel és alapvetően a ház megmentésével kell foglalkoznod. Minél több küldetést sikerül teljesítened a házakban, annál jobb lehetőségeid vannak az egyes ingatlanok fejlesztésére. Ez a játék nagy szabadságot ad a házak kinézetének eldöntésében, a végeredmény csakis rajtad múlik.

A játék könnyen elsajátítható, a mechanika intuitív, gyorsan meg fogod tanulni kezelni. Ez az egyik olyan modern szimulátor, amelyet az elmúlt években a legjobban élveztünk.

Construction Simulator – PC

A Farming Simulator alkotóitól érkezik a Construction Simulator számítógéphez, ahol minden az építkezésről szól. Ebben a játékban egy mérnök vagy egy építési vállalkozó szerepét fogod átvenni, ajánlatokat kell elfogadnod, hogy épületeket építs a semmiből.

A grafika kiváló, és valóban változatos, magával ragadó. Többek között 40 különböző járművet kell használnod az építkezés során, mindezt azzal a céllal, hogy a lehető legpontosabban tartsd be a határidőt.

A Construction Simulator egyfajta nyitott világú játék benyomását kelti, szabadon utazhatsz az épületeid között, hogy ellenőrizd, minden úgy megy-e, ahogyan kell. Ha az építkezés a te műfajod, akkor ezt a játékot ki kell próbálnod… És igen, neked kell majd vezetned a kotrógépeket is!

The Sims

A világ legsikeresebb életszimulátora a Sims 4-gyel még magasabbra tette a mércét. Ez az egész sorozatnak az a változata, amelyhez a legtöbb bővítés áll rendelkezésre. Soha Sims játékban nem volt még ennyi képességed és ennyi szabadságod, lehetsz vállalkozó, szabadúszó, állatorvos, étteremtulajdonos, lehet klinikád, lehetsz tanár, orvos, vámpír, sellő, lehetsz terhes négyes ikrekkel… És itt hagyjuk is abba.

A Sims nem éppen egy városszimulátor, vagy egy házépítő, de oké, ki ne játszana vele, hogy kipróbálja tervezői képességeit? Választhatod a hosszú utat, és megdolgozhatsz minden egyes fillélért, amit az építkezésre fordítasz, vagy használhatsz egy kis extra anyagi forrást. Ha ez nem lenne elég, ez a játék több száz móddal rendelkezik, amelyeket letölthetsz és használhatsz, hogy még több változatosságot és szabadságot adj.

LEGO

Ha pedig játékban is a kétkezi munkát szereted, akkor jöhet a legózás! Nemcsak az előre legyártott figurákat érdemes begyűjteni, hanem kipróbálhatjuk az igazi kreativitást. Gyerekek és felnőttek együtt szokták építeni a különböző épületeket, amit utána be is rendezhetünk. Ha pedig farmra vagy egy egész városra vágyunk, akkor a határ a csillagos ég.

Megosztás

Ha tovább olvasnál, kattints:

Házépítő játékok

2021. november 19.|

Az építőipari műfa, a videojátékok egyik szórakoztató ága, amely soha nem megy ki a divatból. Összeállítottunk egy listát a legjobb házépítő játékokról, amelyek közül néhány a tervezésre és az építészetre összpontosít, mások pedig a várostervezéshez

Csodabogarak – Az elveszett hangyák völgye

2021. november 2.|

2008-ban jelent meg az életünkben Thomas Szabo és Héléne Giraud közös animációs sorozata Csodabogarak címmel. Ez a sorozat három perces részekből állt és szó szerint az összes gyerek figyelmét lekötötte.

Farmos játékok mobiltelefonra

2021. október 15.|

A farmos játékok pár éve robbantak be a világhálóra, és nagyon úgy tűnik, hogy népszerűségük egyre csak nő. Hogy mi lehet ennek az oka? A játék öröme, egyfajta nosztalgikus érzés a farmok iránt, a virtuális